Vilka är vi?

Om Oss

Solens Mat skapades för att kunna erbjuda mat i högsta kvalité & prestige. Vi riktar oss främst mot produkter så som pasta, mineralvatten, oliver, olivolja och fisk. För att din upplevelse med oss ska bli så bra som möjligt, har vi valt att bara jobba med märken som vi har en stark relation till. På så sätt vet vi att du alltid kommer vara nöjd med våra produkter. 

Vi har alltid haft en enorm passion för god mat och dryck från Medelhavsområdet. Och det är just därför våran kärnmarknad är där med. Alla varumärken och produkter vi handlar med är från länder som Spanien eller Italien.

Alla produkter som säljs via Solens Mat importeras av Crystal C Brands AB. För att läsa mer om just Crystal C Brands kan du besöka vår företagshemsida. ccabrands.com 

Mål & Visioner

Vi har lång erfarenhet av livsmedels produkter med extra hög kvalité och vi vill gärna erbjuda dig en underbar kompott av smaker från medelhavet.

Tänk att kunna känna smaken av den där olivoljan som fanns på Mallorca eller drömma sig tillbaka till det underbar mineralvattnet i Barcelona. Eller de där köttiga oliverna som fanns på den lilla baren i Marbella och den grymma tonfisken i Madrid!  Just detta har vi tagit fasta på och därför valt ut produkter med högsta kvalité. 

Och det är även just det som är målet för oss, att kunna erbjuda dig ett brett sortiment av dina favorit produkter från medelhavet! 

Vår vision har alltid varit att kunna bjuda det svenska folket på mat från medelhavet. Att du som kund har möjlighet att uppleva semestern eller restaurangen en gång till, fast i ditt eget kök! Den visionen har vi nu uppnått, och strävar nu efter nästa milstolpe. Och det är att ta medelhavet till Sverige! Kunna erbjuda ett så brett sortiment av produkter från medelhavet att du skulle kunna tro att du var mitt i Spanien.                     

Har du funderingar eller frågor om oss. Besök då vår kontakt sida högst upp i menyn.