Gratis frakt på beställningar över 599kr!

Nardin

Nardin föddes som ett företag för 25 år sedan. Detta var för att man ville fortsätta arvet av deras föregångare från början av förra seklet. Idag fortsätter man arbeta precis som man gjorde för 100 år sedan men man anpassar produktionen till krav och nuvarande regler.

Målet för Nardin har alltid varit att bevara tidigare generationers kunskap inom saltning av fisk. Detta kombinerat med lokala råvaror av bästa kvalité, samtidigt som man har respekt för havet och råvaran.

Det största uppdraget för Nardin är att erbjuda den bästa möjliga produkten genom att skapa en gastronomisk kultur på makrill, ansjovis och vit tonfisk. Genom detta anser Nardin att man skapar njutning både för kockar och slutkonsumenten, samtidigt som man främjar en hälsosam livsstil.

Nardin arbetar endast med råvaror fångade med hållbara fiskeredskap. Deras tillväxt är hållbar och ansvarig då de begränsar och kontrollerar noga resurserna i Kantabriska havet. Med ett högt engagemang för lokala arbetare och ett stort stöd till olika organisationer med hållbara mål, kan Nardin utan tvekan kalla sig hållbara inom denna branschen!